Japanskt spa stockholm beauty spa

japanskt spa stockholm beauty spa

Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online!. Vårt mest populära spapaket för sköna, avkopplande dagar! En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. Pris från. /person. Erbjudande. Art Garden Romantik. Koppla av på spa med någon du tycker om! En övernattning, välkomstpaket, en 4-rättersmiddag och spa ingår i paketet. Pris från. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat.

Japanskt spa stockholm beauty spa -

Fantastiskt god mat och man behövde aldrig gå hungrig. Faktum är att varje rum har sin egen miljö, inspirerad av en egen plats i världen. Läs vad resenärer säger: Stockholms bästa spa Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb och avslappning. Luxury Spa Avkopplande källarvalv i Gamla Stan. Hotel J Nacka Mycket prisvärt!

Videos

Yasuragi 22 jan Exempel på behandlingar: Ruttjärnen (tångpeeling, massage och bubbelbad), Räffsjötjärnen (ansiktsbehandling med arganolja), Kroktjärnen (fot- och vadbehandling med fotbad, . Japanskt spa i skärgården utanför Stockholm där höjden av lyx är att duscha med en trähink, sittandes på en liten pall. Yasuragi: Japanskt spa och konferens - Se 1 recensioner bilder och fantastiska erbjudanden på Yasuragi på TripAdvisor. Trevliga lokaler, känns japanskt, sköna sängar och god japansk mat. Rekommenderas! Bodde här: April Skogshem & Wijk Meetings (Mötes och konferenshotell)(Stockholm). Visa hotell. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat. japanskt spa stockholm beauty spa

0 thoughts on “Japanskt spa stockholm beauty spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *